Northcom Danmark A/S

Northcom er en del af Northcom Solutions med fire selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation via 4G/5G og mobile netværksroutere. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i din hverdag. Vi bestræber os på at levere løsninger, der fungerer upåklageligt. Kommunikation skal ikke være noget, du behøver at bekymre dig om. Det skal bare fungere. Altid. Vi ved, at der vil være nye produkter og løsninger, som vil ændre industrien i forskellige retninger, og vi sørger derfor altid for at holde os opdaterede på den nyeste teknologi. Vi vil være de første til at være ude med den nye teknologi for at lette din hverdag, og vi er altid interesserede i nye, spændende samarbejder for at linke spillerne i industrien sammen.

Mød os på Transport 2023

René Thrane

Business Development Manager

René befinder sig til daglig nær Aarhus men er at finde i hele DK efter behov. Tag kontakt til ham for uforpligtende sparring omkring din virksomheds kommunikationsbehov.

Kontakt

René Thrane

Kenneth Vinther

Business Development Manager

Kenneth befinder sig til daglig nær Ishøj men er at finde i hele DK efter behov. Tag kontakt til ham for uforpligtende sparring omkring din virksomheds kommunikationsbehov.

Kontakt

Kenneth Vinther

Cases skrevet af Northcom Danmark A/S


keyboard_arrow_up