Cases

Northcom har leveret Icom LTE-radioer til Velopak

arrow_backTil oversigten

14. april 2023 | Northcom Danmark A/S

”Da vi fik anbefalet Northcom, fik vi at vide, at det virker bare – og det gør det. Vi er meget tilfredse med vores radioløsning fra Northcom” udtaler Pernille Lundholm, Medejer af Velopak. Velopak er et aarhusiansk cykelbud, og hvert cykelbud har op til 20 stop i timen. Det gør, at der stilles store krav til driftssikker og stabil kommunikation mellem dispatcher centralen og det enkelte bud. Velopak benyttede sig tidligere af en app til mobiltelefonen. Det var gratis men ikke optimalt i hverken koldt eller vådt vejr. De prøvede forskellige løsninger, som ikke leverede op til deres ønsker eller behov. For Velopak er Icom LTE-radioen en god løsning. Icom IP503H radioen er en PoC radio, dvs. Push to Talk over Cellular. Det kræver kun en enkelt hånd at betjene radioen, den har indbygget simkort forbundet til et krypteret datanetværk er IP67 klassificeret.

FOTO: TV2 ØSTJYLLAND.

Dette er et uddrag af casen, som kan læses i sin fulde version på vores SD-WAN side. Du er mere end velkommen til at kontakte os på messen for uforpligtende rådgivning omkring din virksomheds netværksløsning.

Flere artikler fra Northcom Danmark A/S

Casen er skrevet af:

Northcom Danmark A/S

Northcom er en del af Northcom Solutions med fire selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation via 4G/5G og mobile netværksroutere. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i din hverdag. Vi bestræber os på at levere løsninger, der fungerer upåklageligt. Kommunikation skal ikke være noget, du behøver at bekymre dig om. Det skal bare fungere. Altid. Vi ved, at der vil

Se profil
keyboard_arrow_up