Cases

Northcom har leveret Wi-Fi ombord på busserne hos Jönköpings Länstrafik

arrow_backTil oversigten

14. april 2023 | Northcom Danmark A/S

Siden 2012 har Northcom leveret kommunikationsudstyr til det svenske busselskab Jönköpings Länstrafik (JLT). Dengang blev der indført Sepura SRG3900 radioer til sikker kommunikation mellem komandocentral og busser. Siden har JLT valgt at tilbyde de rejsende trådløs opkobling til Internet via Peplink routere, som benytter Wi-FI via 4G. Indtil videre er routerne installerede på 180 busser.

Der stilles høje krav til udstyr i en køretøjsinstallation. Bl.a. udholdenhed i forbindelse med meget høje temperaturer, spændingsvariationer, vibrationer mv. I JLT busserne opfyldes alt dette ved brug af en Pepwave MAX Transit. Produkterne fra Peplink er nemlig udviklede til mobile installationer for at kunne klare ekstreme temperaturer, spændingsvariationer, vibrationer og fugt, hvor der kræves 100% funktion i enhver situation. Peplinks Pepwave MAX Transit er netop bygget til kollektiv trafik, og der er en login-portal, hvor rejsende kan vælge at tilslutte sig. MAX Transit routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. MAX Transit enhederne hos JLT administreres og overvåges centralt fra Peplinks tjeneste, InControl.

Dette er et uddrag af casen, som kan læses i sin fulde version på vores SD-WAN side. Du er mere end velkommen til at kontakte os på messen for uforpligtende rådgivning omkring din virksomheds netværksløsning.

Flere artikler fra Northcom Danmark A/S

Casen er skrevet af:

Northcom Danmark A/S

Northcom er en del af Northcom Solutions med fire selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation via 4G/5G og mobile netværksroutere. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i din hverdag. Vi bestræber os på at levere løsninger, der fungerer upåklageligt. Kommunikation skal ikke være noget, du behøver at bekymre dig om. Det skal bare fungere. Altid. Vi ved, at der vil

Se profil
keyboard_arrow_up