Cases

Northcom har leveret Peplink routere til Viggo Petersens Eftf. A/S

arrow_backTil oversigten

14. april 2023 | Northcom Danmark A/S

Viggo Petersens Eftf. A/S er den ældste fragtvirksomhed i Danmark, og Northcom har leveret Peplink routere til ca. 100 af deres køretøjer. Chaufførerne har fået moderne kommunikation og dermed optimeret deres hverdag. Call-centeret kan se, hvor chaufførerne befinder sig og nemmere komme i kontakt med dem. Dette har gjort chaufførerne mere trygge. Tidligere havde virksomheden benyttet PC'er med et indbygget navigationssystem, men disse var dyre i drift. De havde også forsøgt sig med tablets men med utilfredsstillende antenneforhold.

Northcom har leveret Peplink MAX BR1 LTE routere samt en ekstern udendørs antenne. Antenne kan køre på både Wi-Fi samt 3G/4G og GPS. Dette optimerer forholdene for at modtage. Peplink MAX BR1 LTE routeren har indbygget GPS-forwarding. Dette gør, at GPS-signalet kan streames via Wi-Fi, og dermed modtager tabletten altid et GPS-signal, der er optimalt. Løsningen er stabil og robust og er installeret i ca. 100 køretøjer. Via InControl, som er et cloud-baseret management system, kan call-centeret følge lastbilerne samt planlægge kørsel ud fra placering. Routeren benytter sig af 2 forskellige SIM-kort udbydere, og derfor skifter routeren selv udbyder alt efter dækning og udfald.

Dette er et uddrag af casen, som kan læses i sin fulde version på vores SD-WAN side. Du er mere end velkommen til at kontakte os på messen for uforpligtende rådgivning omkring din virksomheds netværksløsning.

Flere artikler fra Northcom Danmark A/S

Casen er skrevet af:

Northcom Danmark A/S

Northcom er en del af Northcom Solutions med fire selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation via 4G/5G og mobile netværksroutere. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i din hverdag. Vi bestræber os på at levere løsninger, der fungerer upåklageligt. Kommunikation skal ikke være noget, du behøver at bekymre dig om. Det skal bare fungere. Altid. Vi ved, at der vil

Se profil

Mød os på Transport 2025

René Thrane

Business Development Manager

Northcom Danmark A/S

På messen

René Thrane

Kenneth Vinther

Business Development Manager

Northcom Danmark A/S

På messen

Kenneth Vinther

keyboard_arrow_up