Cases

Northcom har leveret komplet netværksløsning til Boreal

arrow_backTil oversigten

13. april 2023 | Northcom Danmark A/S

Til Boreal i Norge har Northcom leveret en komplet netværksløsning til deres 52 skibe, som færdes langs den norske kyst og i krævende farvand. Den komplette løsning består af alt udstyr; indendørs access punkter, udendørs access punkter, routere, switche samt antenner. Alt til den centrale infrastruktur, som får tingene til at tale sammen. Løsningen består af Peplink SD-WAN Quad 4G LTE mobile routere samt monitorering via Peplinks system InControl.

Boreal kan følge med i nettrafikken via deres eget kontrolcenter. Det gør, at de kan agere, hvis der er tekniske udfordringer, sikkerhedstrusler eller lign. Boreal kan styre alle systemerne fra clouden, og Northcom kan desuden være hurtigt ude ved Boreal.

Virksomheden Boreal havde et stort behov for sikkerhed, især cybersikkerhed, og de valgte Northcom for at få unbreakable Internet. Der er leveret end-to-end kryptering, og datatrafikken er således krypteret hele vejen med AES-256 krypteret VPN. Systemet overvåges af Northcom døgnet rundt, året rundt.

Derudover havde Boreal behov for Internet til både passagerer, besætning og driftssystemer. Til passagerer og besætning er der valgt Pepwave AP ONE AX, som kan dele Wi-Fi 6. Peplink routerne benytter sig af internet fra flere forskellige kilder, og disse overlapper og sørger for, at der altid er dækning, der hvor operatørerne opererer.

Dette er et uddrag af casen, som kan læses i sin fulde version på vores SD-WAN side. Du er mere end velkommen til at kontakte os på messen for uforpligtende rådgivning omkring din virksomheds netværksløsning.

Flere artikler fra Northcom Danmark A/S

Casen er skrevet af:

Northcom Danmark A/S

Northcom er en del af Northcom Solutions med fire selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation via 4G/5G og mobile netværksroutere. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i din hverdag. Vi bestræber os på at levere løsninger, der fungerer upåklageligt. Kommunikation skal ikke være noget, du behøver at bekymre dig om. Det skal bare fungere. Altid. Vi ved, at der vil

Se profil
keyboard_arrow_up