Artikler

Lastvognsmekanikers erfaring med Kneel-it

arrow_backTil oversigten

30. marts 2023 | Innos Europe ApS

"For noget tid siden, faldt jeg tilfældigt over den her Kneel-it på en Youtube video, hvor jeg tænkte; ”det ser da fedt nok ud”. Efter noget tid, uden jeg har sagt noget, køber mester én, hvor jeg tænker; ”det må prøves, om den er så god, som de påstår”. Det må jeg sige; dét er den. Jeg er meget overrasket, den kan varmt anbefales. For nogle år tilbage faldt jeg ned af en lift, hvor min højre fod smuttede og jeg knaldede mit venstre knæ klokkerent ned i kanten. Jeg er blevet opereret for det, men det er aldrig blevet helt godt. Før vi fik Kneel-it, kravlede vi rundt på knæene. Selvom vi har knæpuder i vores bukser, kan det stadig tydeligt mærkes. Det gør en klar forskel, at man ikke sidder med alt sin vægt direkte på knæene,
fordi man er aflastet af sædet. Vi bruger den typisk når vi er inde under lastbilen og skal trække ledninger, eller der skal laves bremser. Så sidder man på den inde i skærmkassen og renser bremserne, skiller dem ad og gør dem rene. Den giver støtte i knæ og i lænd, eller røv eller hvad man nu skal kalde det, fordi man ligesom sidder på knæ, i stedet for at man egentlig sidder på hælene. Efter jeg begyndte at bruge den, så har jeg ikke ondt i mit knæ, når jeg har lavet opgaver nede i højden."

- Torben Ludvigsen, Thortrans

https://youtu.be/UZe2nREpaYk

Flere artikler fra Innos Europe ApS

Artikel er skrevet af:

Innos Europe ApS

Eneforhandler af Kneel-it i Europa.

Stand E:4016

Vi skal arbejde længere, men belastningen bliver ikke mindre, tværtimod. Mekanikere arbejder på daglig basis i ukomfortable og uhensigtsmæssige stillinger, som forsager smerter, operationer, sygemeldinger og ultimativt resulterer i nedadgående livskvalitet, da smerten ikke bliver på arbejdspladsen. Diskusprolaps, gigt og overbelastning af knæ og lænd, er alle velkendte skader hos mekanikere, der udføre knælende opgaver i forbindelse med deres arbejde.

Det vil vi være med til at afhjælpe!

Kneel-it er en ingeniørudviklet knæpudevogn,

Se profil

Mød os på Transport 2025

Jan Søndergaard

CEO

Innos Europe ApS

På messen

Jan Søndergaard

Louise Vesterled

Marketing manager

Innos Europe ApS

På messen

Louise Vesterled

Jacob Larsen

Marketing specialist

Innos Europe ApS

På messen

Jacob Larsen

keyboard_arrow_up