Artikler

Gratis skades APP

arrow_backTil oversigten

21. marts 2023 | Multi:IT A/S (TRUCKPLANNER)

Gratis SKADESAPP / skadesrapport / ja helt gratis!!
Truckplanner 100% danskejet TMS-leverandør, vi forsætter uddeling af gratis gave for at hjælpe med digitaliseringen og give alle mulighed for at komme nemt i gang.
Vi har derfor besluttet at alle kan tilmelde sig og få adgang til HELT GRATIS Skadesapp. Med registrering af skader på gods, bil, trailer, andet får man adgang til et skadesflow hvorfor man kan holde styr på sine skader/udeståender omkring omkring skader.
Genialt og gratis – så benyt lejlighed til helt gratis at tilmeldig dig vores skades app.
Besøgos på transportmessen den 20-22 april på stand J7270 hvor vi står klar med råd, vejledning og kaffe.
Eller kan du også bare tilmelde dig via QR-koden til din digitale fremtid – udnyt da chancen for at komme i gang med APP og online.

Flere artikler fra Multi:IT A/S (TRUCKPLANNER)

Artikel er skrevet af:

Multi:IT A/S (TRUCKPLANNER)

Truckplanner en af Danmarks meste brugte TMS løsninger, vi har rundet 100 virksomheder som benytter Truckplanner. BESØG vores stand - du kan få gratis SKADES APP, næsten gratis turrapport (dagseddel) samt TRACKING APP . Truckplanner TMS er en stor løsning, men stadig intuitiv og simpel at være bruger med. Truckplanner TMS kan integreres med tid og løn samt gps-tracking således at man som kunde har mulighed for at få den samlede pakke hos en virksomhed. Autotracking er vores flådestyrings løsning, sådan at du altid ved hvor dine biler, maskiner, container eller værktøj er. Vores løsning giver o

Se profil

Mød os på Transport 2025

Michael Lunde

managing partner

Multi:IT A/S (TRUCKPLANNER)

På messen

Michael Lunde

Christian Johnstad-Møller

Senior Key Accont Manager

Multi:IT A/S (TRUCKPLANNER)

På messen

Christian Johnstad-Møller

keyboard_arrow_up