AKA-DanBox A/S

L 9226

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Ansager, Danmark

Find os på

AKA-DanBox udvikler og producerer optimale boks-, tank-, og afdækningsløsninger til et utal af anvendelsesområder og brancher som: Lastbil Specialkøretøj Varevogne Landbrug & entreprenør Trailer - fra blokvogn til hobbytrailer m.fl. Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimalt, kan skabe værdi gennem vores omfattende kompetence til at opbygge individuelt formede opbevaringsbokse, tanke til væsker, afdækning, m.m. Fra standard- til skræddersyede løsninger Udover vores produktion af standardprodukter har vi specialiseret os i at udvikle og fremstille individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder. Herved kan vi helt optimalt udnytte den sparsomme plads, således at vores kunder kan medbringe det ønskede udstyr samt brændstof eller væsker som vand, hydraulikolie, m.v. Alle produkter er fremstillet i den højeste kvalitet i vores egen produktion. Vi afsætter vores produkter over det meste af Europa gennem vores egen salgsorganisation eller gennem distributører.


Mød os

Søren Kølbæk

COO

Søren har været hos AKA-DanBox A/S siden 2008, og har en stor viden indenfor opbevaringsløsninger til transportbranchen. Han har udover ansvaret for salg, også det daglige overblik over produktionen. Han sidder både med DK og eksport salg.

Kontakt

Søren Kølbæk

Jacob Jessen

Ordrebehandler

Jacob har været hos AKA-DanBox A/S siden Maj 2022 , og sidder med hovedsageligt salg til DK indenfor alle brancher.

Kontakt

Jacob Jessen

Lene Paamand

Key Account

Lene har været hos AKA-DanBox A/S siden 2017, og har viden indenfor opbevaringsløsninger til alle vores brancher, specielt entreprenør og landbrug. Hun sidder med salg til både DK og eksport.

Kontakt

Lene Paamand

Lars Mathiesen

Tekniker

Lars har været hos AKA-DanBox A/S siden 2012, og har en stor viden indenfor opbevaringsløsninger til transportbranchen, specielt indenfor tank området. Han sidder med ansvaret for vores tekniske tegninger.

Kontakt

Lars Mathiesen

keyboard_arrow_up