5 gode grunde til at udstille på Transport 2025

Der er mange fordele ved at udstille på transportmessen - se 5 af dem her.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Synlighed

  Som Skandinaviens førende transportmesse er vi den oplagte platform og et perfekt udstillingsvindue til at nå bredt ud i branchen med nye produkter, tiltag samt branding af virksomheden.

 • 2

  Kundepleje

  At beholde gode faste kunder kræver både opmærksomhed og indsats. På transportmessen er der rig mulighed for at møde, tale og pleje både eksisterende kunder men også samarbejdspartnere og konkollegaer.

 • 3

  Indsigt i udviklingen

  Med en branche i konstant udvikling bliver Transport 2025 et samlingspunkt for nye gode ideer, nye måder at tænke på og nye vinkler. Det er her, vi udvikler os sammen. Både med branchens dygtigste eksperter, med etablerede virksomheder og med nye spirende frø. Selv de bedste kan blive bedre.

 • 4

  Styrker salget

  Messen skaber den helt rette scene med de rigtige kulisser og inspirerende omgivelser for fagfolk i branchen. Det er her de fornyer deres viden og finder nye løsninger. Derfor skabes den perfekte platform for dialog med både eksisterende og nye kunder.

 • 5

  Netværk med beslut­nings­tagere

  På transportmessen møder du tunge og vigtige aktører i branchen. Udnyt muligheden for kaffemøder med beslutningstagere og personer, der har indflydelse på transportbranchen - måske kan I inspirere hinanden?

Få synlighed over for alle vores online besøgende

Som udstiller på Transport 2025 får I en unik mulighed for synlighed og branding over for alt fra indkøbere til beslutningstagere i transportbranchen. 

Som udstiller på Transport 2025 tildeles I en online profil på vores hjemmeside. Her kan I oprette produkter i massevis, publicere artikler, nyheder og cases, dele ud af fagspecifik viden, markedsføre events og meget mere. 

Vær synlig for hele branchen før, under og efter messen .

Læs mere om mulighederne

Udstillere på transportmessen deler faglighed online

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Forskellige opsætninger til forskellige behov - få et tilbud med en løsning, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up