Zepro Danmark A/S

M 9700

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Ishøj, Danmark

Find os på

ZEPRO er en svensk producent af lifte med over 50 års erfaring. Vores lifte er designet til at overvinde den arktiske vinter i Nord Europa, ørkenvarme og tropisk fugtbarhed, vores lifte er produceret til altid at yde - lige meget hvor du er. Takket være høj kvalitet på materialer og komponenter, er ZEPRO blevet et førende mærke kendt for holdbarhed, pålidelighed, et bredt produktprogram og frem for alt et globalt servicenetværk. Selskabet er en del af Hiab og Cargotec, som er markedsledende inden for lasthåndteringsudstyr til professionelle brugere i hele verden. Vi bestræber os på at levere løsninger, som opfylder kundekrav og ønsker. Vores fokus er god service, hvor kunderne er i højsæde.


Mød os

Jacob Skallergård

Business Unit Manager

Jacob som er leder af Zepro Danmark A/S befinder sig til daglig på kontoret i Ishøj, men er at finde i hele Danmark efter behov. Tag kontakt til ham for en uforpligtende snak omkring din virksomheds lift behov.

Kontakt

Jacob Skallergård

Rikke Kjær Agerlin

Eftermarkedschef

Rikke er firmaets eftermarkedschef, og kører gerne til alle afkroge af Danmark. Tag kontakt til Rikke for en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov for lifte og reservedele.

Kontakt

Rikke Kjær Agerlin

Tina Lagermann

Salgs- & Marketingkoordinator

Tina er firmaets blæksprutte og befinder sig normalt på kontoret i Ishøj, og hun er behjælpelig med næsten alle spørgsmål.

Kontakt

Tina Lagermann

Jonas Mars

Værkfører

Jonas er firmaets værkfører, som styrer værkstedet i Ishøj, så har du brug for service, reparation eller vedligeholdelse af din lift er det ham du skal kontakte.

Kontakt

Jonas Mars

keyboard_arrow_up