på Transport 2025

JO Hydraulics A/S

L 9130

JO Hydraulics A/S er en højt specialiseret leverandør af hydraulik og centralsmøring til lastbiler. Med dybdegående teknisk viden, praktisk erfaring og Danmarks største lastbilshydraulikprogram, er du sikret den rigtige løsning.

Vi tilbyder en bred vifte af komponenter og anlæg inden for hydraulik og centralsmøring til lastbiler. Det er afgørende for os, at vores kunder får den bedste løsning med fokus på kvalitet til den rigtige pris. Med vores mangeårige erfaring er du som kunde hos JO Hydraulics sikret kompetent rådgivning og teknisk vejledning – hver gang.

Mød os på Transport 2025

Dan Johnsen

Intern Sælger / Tekniker

Dan blev ansat i JO Hydraulics i 2019 som intern sælger. Dan giver vores kunder teknisk sparring og han arbejder ligeledes med internt opsøgende salg. Med 30 års erfaring i hydrauliske systemer har Dan set det meste, hvilket kommer vores kunder til gode. Dan brænder for at finde de bedste løsninger til vores kunder, så de får den kvalitet, de har brug for til den rigtige pris.

Kontakt

Dan Johnsen

Philip Nielsen

Salgsingeniør - Centralsmøring

Da Philip blev ansat i 2017, introducerede vi for første gang vores kunder for centralsmøringsanlæg. Philip har næsten 20 års erfaring i branchen og i samarbejde med vores leverandører, har han udviklet et driftsikkert produkt til det danske marked, som selv kan slå alarm, når der er brug for handling. I tråd med missionen om at gøre vores kunder profitable, er Philip ofte med, når det første centralsmøringsanlæg skal monteres, så kunden kan instrueres og blive selvkørende efterfølgende.

Kontakt

Philip Nielsen

Jens Ovesen

Senior Advisor/KAM

Jens startede JO Hydraulics i 2010 med ønsket om at gøre kunderne profitable og holde dem i hånden hele vejen med verdens bedste service. Jens har været 45+ år i branchen og har mødt mange af de udfordringer, som vores kunder møder. Han fungerer i dag som Senior Advisor i JO Hydraulics og beskæftiger sig primært med udviklingsprojekter og en håndfuld Key Account kunder.

Kontakt

Jens Ovesen

Almin Budimovic

Salgsassistent

Almin blev udlært som salgsassistentelev i JO hydraulics i 2022 og er nu ansat som salgsassistent. Almin har altid interesseret sig for “at skrue”, og han har derfor ret hurtigt udviklet færdigheder indenfor hydraulik. Han agerer derfor sparring for mange af vores kunder. Almin er meget servicemindet, og det er vigtigt for ham, at kunderne får en hurtig og venlig betjening.

Kontakt

Almin Budimovic

Jens Hoppe

Sælger - Slanger og fittings

Jens blev ansat JO Hydraulics i 2023 som sælger med ansvar for slanger og fittings. Jens er en erfaren sælger med mere end 25 år på bagen. De seneste 5 år har Jens arbejdet med slanger og fittings, og har derfor et indgående kendskab til markedet i Danmark. Jens lægger stor vægt på relationerne til sine kunder. Han sætter sig 100 % ind i kundernes behov så I får den bedst mulige løsning. Derfor er vores kunder i de bedste hænder, når I vælger at købe slanger og fittings hos JO Hydraulics.

Kontakt

Jens Hoppe

Christian Bording

Projektleder - Hydraulik

Christian danner team med Jens, Mads og Anders på større udviklingsprojekter, hvor han som projektleder har ansvaret for, at projekterne leveres til tiden. Sammen med Mads er han den tekniske del af vores salgsteam. Christian har desuden haft fokus på at gøre det så simpelt som muligt for vores kunder at finde varer, dokumentation, beregninger og diagrammer på vores hjemmeside. Christian blev ansat i JO Hydraulics i 2015. Christian er teamleder for teknikteamet.

Kontakt

Christian Bording

keyboard_arrow_up