på Transport 2025

DFDS Køletransport A/S

G 5654

Specialeområder

Lokationer

Hobro, DK

Horsens, DK

Herning, DK

Find os på

Få en snak med vores dygtige logistikeksperter om de løsninger vi tilbyder.

Som et af Nordeuropas største rederi- og logistiks selskaber har DFDS siden 1866 hjulpet virksomheder med at vokse. I dag tilbyder vi markedsledende transportløsninger, der dækker fragtskibe, logistik og lagerydelser. Vi er bl.a. specialister i full og part load transport, special cargo, customs clearance, contract logistics og freight forwarding.

Vores pålidelige løsninger bygger på et omfattende netværk. Vi forbinder danske virksomheder med hele Europa og sørger for effektiv transport, der tager højde for de særlige krav, som vores kunder hver især kan have. Udover effektive lastbilruter tværs over kontinentet, sikre vores skibsruter mellem Esbjerg-Immingham og København-Oslo hurtig og nem transport mellem Danmark, Storbritannien og resten af Norden.

Alt vi gør er i overensstemmelse med vores ambition om at lede transport-og logistiks industrien ind i en bæredygtig fremtid. Med vores voksende flåde af e-trucks og investeringer i bæredygtig infrastruktur kan vi tilbyde flere og flere grønne løsninger til kunder, med det formål at elimere vores CO2 udledninger før 2050.

Mød os på Transport 2025

Anders Mikael Christensen

VP Logistics, Nordics Cold

Som ansvarlig for DFDS Logistic Nordics, er jeg klar til at møde dig på messen alle dage. Kontakt mig direkte eller book et møde. Vi ses

Kontakt

Anders Mikael Christensen

Martin Daniels Dannells

Managing Director

Som ansvarlig for vores eksport/import forretningsområde, er jeg klar til at møde dig på messen torsdag og fredag.

Kontakt

Martin Daniels Dannells

Michael Madsbjerg

Transport- og Logistikchef

Har du interesse i at høre mere omkring vores Køletransport i Danmark, er jeg klar til en snak på messen torsdag og lørdag.

Kontakt

Michael Madsbjerg

Oscar Steen Christensen

Site Manager Warehouse

Har du interesse i at høre mere om vores lager løsninger i Danmark, er jeg på messen fredag og lørdag.

Kontakt

Oscar Steen Christensen

keyboard_arrow_up