Grøn Transport • Hal J

Grøn Transport – mere aktuelt end nogensinde

Hvordan skal fremtidens transport se ud? Hvilke bæredygtige drivmidler skal vi benytte? Og hvordan skal vi nå målene?
Spørgsmålene til transportens fremtid er mange. Den 20.-22. april 2023, kan du se frem til et Grøn Transport konferenceprogram, der er spækket med masser af lærerige foredrag, udfordrende indlæg og spændende debatter om, hvordan transportbranchen kan udvikle sig i en bæredygtig retning.

 

Hvordan skal fremtidens transport se ud?
Hør oplæg om grøn transport
Bliv klogere på grøn transport
Grøn Transportscenen
Grøn transport konferenceprogram
Grøn Transportscenen 2021

Oplev den nye Grøn Transport udstilling

Som noget nyt udvider vi Grøn Transport konferencen med en stor udstilling i Hal J3. Her samler vi nogle af de største nyheder indenfor Grøn Transport. Glæd dig også til at besøge de mange forskellige stande i hallerne. Her har mange af vores udstillere taget deres grønne løsninger med. Det gælder alt lige fra godstransport til dagrenovation, persontransport, lagerløsninger og meget mere.

 

Udforsk den grønne transport udstilling

Den Grønne Transportpris hylder de bæredygtige tiltag

Den Grønne Transportpris bliver uddelt på Transport 2023. Med den Grønne Transportpris sætter DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans fokus på de mange konkrete bæredygtige tiltag, der bliver sat i værk i vognmandsbranchen. Se de nominerede og bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan gå i en grønnere retning.

Se de nominerede

Den Grønne Transportpris hylder de bæredygtige tiltag

Konferenceprogram med både foredrag, debatter og oplæg

Se frem til tre dage med masser af spændende indlæg og debatter på vores Grøn Transport Scene. Vi har samlet hele branchen om at tale og debattere om, hvordan transporten skal se ud i fremtiden. Lige nu er vi i ved at gøre de sidste detaljer klar. 

Programmet kommer snart!

 

Spændende speaks på Grøn Transportscenen

keyboard_arrow_up