Velkommen til
Transport 2025

Mød hele branchen den 3.-5. april 2025

Få tilbud på en stand

Vær synlig og få leads både offline og online som udstiller på Transport 2025

Offline skaber vi som fagmesse en platform, hvor udstillere og professionelle indkøbere kan mødes i øjenhøjde. Der er rig mulighed for at skabe salg, leads, nye bekendtskaber samt at netværke. Online bliver man som udstiller en del af et forum med leverandører til transportbranchen, hvor man mellem messerne kan bidrage med relevant indhold til indkøberne.  Del jeres faglige nyheder, produktnyheder, events og meget andet med Transports mere end 88.800 online besøgende.

Få et tilbud på en stand og en gratis profil

(Gen)oplev stemningen fra
Transport
2023

Vær med på transportmessen i MCH

Bliv udstiller hos os

Som udstiller på transportmessen får du en unik mulighed for at skabe synlighed og brande dig inden for branchen. Du bliver del af et univers med høj faglig viden, netværk og innovative muligheder, som tiltrækker en stor skare af relevante fagfolk. 
Skal du være med?

Næste gang

Transport 2025 - 3.-5. april 2025

Ja tak, lad mig høre mere 

Vær en del af branchefesten

Når branchen samles på transportmessen, er det til en stor begivenhedsrig fest, med rig mulighed til at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Bliv klogere på grøn transport

Vi er i en forandringstid hvor forbrugernes og markedets fokus på den grønne omstilling intensiveres. Følg udviklingen inden for grøn transport både politisk, økonomisk og i praksis på Transport 2025.

Følg med i branchens udvikling

Transportbranchen er en branche i fremdrift og konstant teknologisk udvikling. Bliv præsenteret for de nyeste løsninger, muligheder, problemstillinger og meget andet via fagrelevante foredrag til Transport 2025.


Se nye produkter og løsninger hele året rundt

Følg løbende med i udviklingen af fremtidens produkter, når leverandører til transportbranchen uploader produktnyheder og løsninger online på hjemmesiden her.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder

Hold dig opdateret på branchens udvikling online på Transportmessen.dk

Er du nysgerrig på udviklingen i branchen, og kan ikke vente til næste transportmesse, med at se det sidste nye? Følg med her på siden når leverandører i branchen deler nyheder, artikler og produkter.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Transport

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Forskellige opsætninger til forskellige behov - få et tilbud med en løsning, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up